Werkzaamheden

Rioolaanleg en ontstoppen

Wij beschikken over geavanceerd materiaal voor de aanleg van rioleringen, maar ook voor het ontstoppen en repareren daarvan. Door middel van camera-inspectie met opnamemogelijkheden en dieptemeting, kunnen wij snel en exact de aard en plaats van het probleem vaststellen. Dankzij onze moderne veermachine, slibzuiger en hogedrukreiniger worden verstoppingen snel en efficiënt verholpen.

Lood- en zinkwerk

H.Blom en Zn is thuis in alle vormen van lood- en zinkwerken. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, oud of modern, voor ons geen probleem. Desgewenst passen wij EPDM (kunststof) bekleding toe, wat de zinkemissie bij hemelwaterafvoer beperkt en daardoor uiterst milieuvriendelijk is.

Dakwerk

Ook in het dakwerk gebruiken wij de nieuwste materialen en technieken. Waar mogelijk, maken we gebruik van EPDM (kunststof) dakbanen vanwege de lange levensduur en de milieuaspecten.
Verder gebruiken wij meestal geen brander meer maar een föhn, wat aanzienelijk veiliger is.
Toch traditionele dakwerk? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij beschikken over eigen steiger- en klimmaterialen, waardoor huur daarvan en dus extra kosten vermeden worden.

Sanitairwerk

U weet vanzelfsprekend het beste hoe u nieuwe badkamer of keuken er uit moet gaan zien.
Wij helpen u de juiste materialen te kiezen en adviseren u op het gebied van hoogwaardige kwaliteit en toepasbaarheid. Om u verder te helpen beschikken wij ook over showkast waarin wij een aantal voorbeelden tonen van kranen, douches en andere accessoires.

Gas- en waterfitters werkzaamheden

Naast de traditionele koperen leidingen voor gas, water en CV passen wij meer en meer kunststof leidingen toe.
Naast duurzaamheid speelt hier ook flexibiliteit een rol van betekenis. bovendien treed bij kunststofleidingen, vaak minder warmteverlies op, wat ook weer positief is voor het milieu en uw portomonee.